Imatran Satama Ukonniemessä on elämyksiä etsivän aarreaitta kaikkina seitsemänä vuodenaikana. Lammassaaressa luontopolit, geokätköt, tulentekopaikat... Kylpylän rannassa viihdekylpyläelämää... uskomattomat liikunta- ja luontomahdollisuudet. Ruokaa ja majoitusta on kaikkien mieltymyksiin ja kukkarolle sopivasti. Perhematkailijalle ja luonnosta pitävälle täällä voi luvata vaikka seitsemän ihmettä.

Metsään!

Metsä, metsänantimet ja kalansaaliit saattavat hullaannuttaa

Energisoiva syksy. Opiskelijat ovat tulleet kaupunkiin, maaseudun antimia korjataan ja metsä antaa satoa pitkälle syksyyn. Sienet, marjat, kalastus Saimaan saarissa. Aivan uusina ruokalistoina tietysti. Liikuntatapahtumat tulevat.Rapuja, ruskaa, mönkijöitä, kalastusta ja kokoustamista

Pimenevien iltojen risteilyillä nautitaan tietysti rapuja. Ruskan värittämät rannat antavat vesillä liikkumiseen aivan uudenlaisen viehätyksen.

Nyt on aika laittaa kesän aikana opitut kalastusniksit koetukselle, Satamassa kisataan ongella ja kesän kalastuskisan voittajat ratkeavat. OffShore-kilpailut järjestetään 30.8. - 1.9.2013 Saimaalla Lammassaaren edustalla.

Voit lisäksi lähteä kalastus- tai mönkijäsafarille, joihin voit viedä mukanasi koko perheen tai vaikkapa yrityksesi! Kokoustiloja syksyn aloittajaiseksi löytyy kylpylältä ja Hossukan Helmestä.


Elämyksellistä ruokailua

 
Lounasravintola Kolme Ankkuria on avoinna joka päivä kello 9-21. Aivan keskellä satamaa. Herkullisia lounaita ja muita virvokkeita.

 Imatran Kylpylän Ravintola Pistaasissa on tarjolla päivittäin aamiainen, lounas ja päivällinen runsaasta noutopöydästämme. Lisäksi Pistaasin lista-annokset ovat saatavilla aamusta iltaan. Valikoimasta löydät herkulliset annokset koko perheelle.Saunasuositus!Metsään! -saunasuositus on Tainionkosken Tähden sauna. Tai oikeastaan voi valita kolmesta. Ukonlinnan retkeilymajan saunat tarjoavat kiireetöntä saunomista aivan Saimaan rannassa.


Metsä- ja kalastusretkiltä, luontopoluilta tai iltakoulusta on mukava majoittua retkeilymajassa
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miten Sinä haluat kehittää Imatran Satamaa? Miten voisimme yhdessä vahvistaa vahvuuksiamme?