Imatran Satama Ukonniemessä on elämyksiä etsivän aarreaitta kaikkina seitsemänä vuodenaikana. Lammassaaressa luontopolit, geokätköt, tulentekopaikat... Kylpylän rannassa viihdekylpyläelämää... uskomattomat liikunta- ja luontomahdollisuudet. Ruokaa ja majoitusta on kaikkien mieltymyksiin ja kukkarolle sopivasti. Perhematkailijalle ja luonnosta pitävälle täällä voi luvata vaikka seitsemän ihmettä.

Geomaa

Jääkausi on jättänyt huikeat jälkensä Imatran sataman maastoon

Unescon geoparkit ovat kova juttu – tänne tulee Suomen toinen. Pakkohan se on: täällä Vuoksen vesistö purkautuu Laatokkaan, hiidenkirnut ja supat muotoilevat ainutlaatuisesti maisemaa, kulttuuriperintöä on näkyvissä aina kalliomaalauksista asti… Kestävän kehityksen luontomatkailu voi ihan aluksi näkyy geokätköilynä Imatran Satamassa. Ja sitä päitsi täällä voi ottaa varaslähdön ensilumen laduille. Geokätköjä Imatran Sataman alueella on ennätystiheässä.


Viimeisimmät hurjapäät kokevat Saimaalla huikeita elämyksiä


Tosikalastajana, pimeällä risteilyllä ja tulilla salaisissa Saimaan saarissa. Ja sen jälkeen itselleen mieluisaan saunaan - laskepa vain monta saunaa löydät Sataman alueelta. Ja illalliselle juhlapöytään tai erätelttaan. Rajuja elämyksiä kohtuullisen mukavissa olosuhteissa.

 

Laduille pääsee hiihdosta innostuneet vaikka toiset etsivät vielä suppilovahveroita

Imatran Ensilumen latu sijaitsee Kylpylän välittömässä läheisyydessä ja on pituudeltaan 1,5 km. Ensilumen latu parantaa Imatran seudun liikuntapaikkatarjontaa erityisesti jatkamalla hiihtokautta ja luomalla vakiintuneet harjoittelu- ja kuntohiihto-olosuhteet.  Ukonniemen vapaa-aikakeskuksen aktiviteetteja ja yhdistää Imatran Sataman ja Kylpylän alueen muuhun alueen kuntoliikunta- ja latuverkostoon. Ensilumen latu tehdään hiihtokuntoon syksyllä heti kun ensimmäiset pakkaset saapuu. Sitä odotetan joka vuosi.

Tarvitsetko veneellesi turvallista talvitelaa?

Tai tekisikö mielesi ostaa vene jo kevääksi valmiiksi? Vene-Hietsu tuo lääkettä venekuumeeseen. Sähköpostia Hietsulle.Elämyksellistä ruokailua


 
Lounasravintola Kolme Ankkuria on avoinna joka päivä kello 9-21. Aivan keskellä satamaa. Herkullisia lounaita ja muita virvokkeita.

 
Pohjoismaisiin makuihin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin nojaava uusittu ala Carte ravintola Kastanja Imatran Kylpylässä.  Hyvän ruoan ja laadukkaan palvelun lisäksi panostamme ruoan ja viinin liittoon.  Menumme, ja sen myötä myös viinilistamme vaihtuu kausittain. Tällä tavoin voimme tarjota uusia elämyksiä hyvän palvelun saattelemana ympäri vuoden. Aina kauden raaka-aineisiin perustuen ja pohjolan luonnosta ammentaen.Saunasuositus!


Geomaan saunasuositus Imatran satamassa on Kylpylä. Syksyisen metsän ja hurjan geokätköilyn jälkeen se rentouttaa mukavasti. Koko perhettä. Tutustu Taikametsään ja saunoihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miten Sinä haluat kehittää Imatran Satamaa? Miten voisimme yhdessä vahvistaa vahvuuksiamme?