Imatran Satama Ukonniemessä on elämyksiä etsivän aarreaitta kaikkina seitsemänä vuodenaikana. Lammassaaressa luontopolit, geokätköt, tulentekopaikat... Kylpylän rannassa viihdekylpyläelämää... uskomattomat liikunta- ja luontomahdollisuudet. Ruokaa ja majoitusta on kaikkien mieltymyksiin ja kukkarolle sopivasti. Perhematkailijalle ja luonnosta pitävälle täällä voi luvata vaikka seitsemän ihmettä.

BB-kesä

Big Band Festivaaleista alkaa keskikesä

Festivaalitunnelmat tuntuvat ja näkyvät Imatran Satamassa. Keskikesän maisteluun voi yhdistää rentouttavaa lomaa Saimaalla ja luonnossa tai vähän valmiimpiin pöytiin menemistä myöhemmin. 
Regatat, BB-risteilyt ja Vuoksen venekilpailut tuovat säpinää myös satama-alueelle.

BB-risteilyllä

Kun kesä on kunnolla päässyt alkuun, kutsuvat Saimaan rannat: Hiekkarannat vesileikkeihin, aallonmurtaja mato-ongelle, kalaretket kauemmas ulapalle tai vaikka nousuvarjolla veden ylle. Melontaretkellä pääset veden kanssa lähituntumaan. BB-risteilyjä voit varata M/S Emmalta!
Maakravut suuntaavat Lammassaaren luontopoluille reippailemaan ja retkeilemään tai romanttiselle kävelylle ihailemaan auringonlaskua.
Yö luonnossa voi olla ainutlaatuinen elämys tai eränkävijän tuttu juttu. Lammassaaren laavulle johtava polku, laavu ja sen vieressä oleva käymälä on suunniteltu myös pyörätuoliretkeilijöille
soveltuvaksi. Laavun sisällä on kamiina lämmittelyä varten ja laavuun mahtuu 10-15 henkilöä. Ulkopuolella kaksi tulipaikkaa sekä pöytä ja penkit eväiden syömistä varten.

Elämyksellistä ruokailua

 


Saimaanrantaravintola Nuotta ja sen slaavilaisskandinaavinen keittiö on avoinna koko BB-Kesä -sesongin.

 
 

Lounasravintola Kolme Ankkuria on avoinna joka päivä kello 9-21. Aivan keskellä satamaa. Herkullisia lounaita ja muita virvokkeita.

Saunasuositus!


BB-Kesä -saunasuositus on tietysti laivasauna. Kokoa porukka ja  lähde BB-clubille saunaristeilyn kautta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miten Sinä haluat kehittää Imatran Satamaa? Miten voisimme yhdessä vahvistaa vahvuuksiamme?