Imatran Satama Ukonniemessä on elämyksiä etsivän aarreaitta kaikkina seitsemänä vuodenaikana. Lammassaaressa luontopolit, geokätköt, tulentekopaikat... Kylpylän rannassa viihdekylpyläelämää... uskomattomat liikunta- ja luontomahdollisuudet. Ruokaa ja majoitusta on kaikkien mieltymyksiin ja kukkarolle sopivasti. Perhematkailijalle ja luonnosta pitävälle täällä voi luvata vaikka seitsemän ihmettä.

Joulumaa

Ensimmäisestä adventista Nuutinpäivään

Se ei ala yhtään aiemmin. Siksi me Imatran Satamassa jaksamme juhlia joulua kovin pitkään. Jouluna voit rentoutua saunoissa ja nauttia hemmotteluista kylpylässä.Joulupukki, pakkasukko ja Hiisi

Ihan varmasti joulupukki vierailee venekerholla. Ehkä hän saa myös Pakkasukon ja Hiidenkin mukaansa. Joulutori ja lasten pikkujoulut juhlitaan Sataman lumisissa maisemissa.


 

Talvisia aktiviteetteja

Hiihtoladuille saattaa päästä jo ennen jääkautta, kelkka- ja rekiajelulle ainakin. Talven extremeä on Vuoksikellunta ja nousuvarjoilu — siinäpä vasta pikkujoulu!


 

Elämyksellistä ruokailuaLounasravintola Kolme Ankkuria on avoinna joka päivä kello 9-21. Aivan keskellä satamaa. Herkullisia lounaita ja muita virvokkeita.
 

Imatran Kylpylän Ravintola Pistaasissa on tarjolla päivittäin aamiainen, lounas ja päivällinen runsaasta noutopöydästämme. Lisäksi Pistaasin lista-annokset ovat saatavilla aamusta iltaan. Valikoimasta löydät herkulliset annokset koko perheelle.

 Saunasuositus!


Joulumaan saunasuositus Imatran satamassa on Kylpylä. Me suomalaiset hakeudumme veden äärelle virkistymään ja hoitamaan itseämme. Taikametsästä nautitaan kaikilla aisteilla. Lämpö, monipuoliset allastoiminnot, viehättävä suomalainen teemaympäristö, puhuttelevat luonnonvoimat ja terapeuttinen vesi antavat kunnon piristysruiskeen hyvälle olollesi. Koko perheelle. Tutustu Taikametsään ja saunoihin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miten Sinä haluat kehittää Imatran Satamaa? Miten voisimme yhdessä vahvistaa vahvuuksiamme?