Imatran Satama Ukonniemessä on elämyksiä etsivän aarreaitta kaikkina seitsemänä vuodenaikana. Lammassaaressa luontopolit, geokätköt, tulentekopaikat... Kylpylän rannassa viihdekylpyläelämää... uskomattomat liikunta- ja luontomahdollisuudet. Ruokaa ja majoitusta on kaikkien mieltymyksiin ja kukkarolle sopivasti. Perhematkailijalle ja luonnosta pitävälle täällä voi luvata vaikka seitsemän ihmettä.

Kesään!

Kesä alkaa koulujen päättyessä

Koulut ja laidunkausi alkaa. Imatran satamassa viimeisetkin veneet lasketaan vesille ja kesä voi alkaa. Avoin satama on helppo tulla vesiste, lähellä on Saimaan kauneimmat kohteet. Satama ja sen yritykset palveluineen tarjoaa mitä parhaimman viipymispaikan pidemmäksikin aikaa. Kesäisestä Saimaasta Imatralla on välttämätöntä nauttia juuri Imatran Satamassa.


Kesäisiä seikkailuja Satamassa

Nouse taivaalle katsomaan Satamaa, Lammassaarta ja koko Ukonniemeä lintuperspektiivistä. Voit kuvitella miten jääkausi on nämä mielenkiintoiset muodot ryskyen rakentanut. Tai mene vaikka mönkijällä metsään kokeilemaan maaston muotoja ihan sen pinnassa. Tai koe seikkailu ihan veden pinnassa rentoutuskellunnassa. Mahdollisuuksia on niin monia!

Saimaalle

Imatran satama on houkutteleva ja se suorastaan kutsuu avoimelle Saimaalle. Vuokraa oma vene tai laiva miehistöineen ja seilaa vesille. Sinua kuljettaa M/S EMMA, M/S CHRISTINA ja CINDY II.


Mittumaari

Keskikesän juhlan ainekset Kokkoristeily ja Juhannustanssit. Perheen kanssa jo alkuillasta ja aikuisessa seurassa myöhään yöhön. Nauti Saimaan rannalla vastasavustettua kalaa, uusia perunoita ja muita järviseudun herkkuja. Juhannuspäivänä kello 20.00  ravintola Nuotan juhannusta tahdittaa Laulava sydän.

 

 

Elämyksellistä ruokailua

 

Saimaanrantaravintola Nuotta ja sen slaavilaisskandinaavinen keittiö on avoinna koko Kesään! -sesongin.
Lounasravintola Kolme Ankkuria on avoinna joka päivä kello 9-21. Aivan keskellä satamaa. Herkullisia lounaita ja muita virvokkeita.

Saunasuositus!

Kesään! -saunasuositus on Satamosaaren sauna. Tai oikeastaan voi valita kahdesta. Eteläisen Saimaan suosituimmassa retkisaaressa on uskomattoman kaunis laguuni ja hyvin ystävällinen luonnonsatama. Sinne voi huoletta mennä vaikka olisi vähän liikuntarajoitteinen. Eväät vain samaan tilaukseen kuljetuksen kanssa! Satamoon sinut kuljettaa Jyrki Suuripää tai Marko Kiuru.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miten Sinä haluat kehittää Imatran Satamaa? Miten voisimme yhdessä vahvistaa vahvuuksiamme?