Imatran Satama Ukonniemessä on elämyksiä etsivän aarreaitta kaikkina seitsemänä vuodenaikana. Lammassaaressa luontopolit, geokätköt, tulentekopaikat... Kylpylän rannassa viihdekylpyläelämää... uskomattomat liikunta- ja luontomahdollisuudet. Ruokaa ja majoitusta on kaikkien mieltymyksiin ja kukkarolle sopivasti. Perhematkailijalle ja luonnosta pitävälle täällä voi luvata vaikka seitsemän ihmettä.

Jäälle!

Jääkauden avaus on Nuutinpäivänä

Joulusta väsyneet ovat saaneet vähän liikaa kiloja vyötärölle ja aivan tarpeekseen hälinästä ja passaamisesta. Nyt on aika tulla hiihtämään, retkiluistelemaan, pilkille ja laittamaan itseään kuntoon muutenkin. Ja syömään terveellisesti valmiista pöydästä. Tapahtumaviikolle mahtuu ruokaa, luentoja, seikkailuja. Sisällä ja ulkona.

 

Talvisia aktiviteetteja

Hiihtoladuille, retkiluistelemaan ja pilkille – voiko paremmin talvipäivää Saimaan rannalla viettää!  Talven extremeä on lumikenkäkävely, Vuoksikellunta ja nousuvarjoilu — vai kokeilisitko alppicurlingia!

Laskiaiseen kuuluu pulkkamäki, napakelkka ja laskiaispullat – koko perheelle Imatran Satamassa.Elämyksellistä ruokailua

 
Lounasravintola Kolme Ankkuria on avoinna joka päivä kello 9-21. Aivan keskellä satamaa. Herkullisia lounaita ja muita virvokkeita. Kuumaa mehua ja munkkeja.


Saunasuositus!Jäälle! -saunasuositus on ilman muuta Sataman jääsauna. Se on niin ainutlaatuinen kokemus, että se kannattaa varailla jo hyvissä ajoin. Lähetä sähköpostia Markolle niin saadaan pidettyä hänet innostuneena useammankin saunan rakentamisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miten Sinä haluat kehittää Imatran Satamaa? Miten voisimme yhdessä vahvistaa vahvuuksiamme?