Imatran Satama Ukonniemessä on elämyksiä etsivän aarreaitta kaikkina seitsemänä vuodenaikana. Lammassaaressa luontopolit, geokätköt, tulentekopaikat... Kylpylän rannassa viihdekylpyläelämää... uskomattomat liikunta- ja luontomahdollisuudet. Ruokaa ja majoitusta on kaikkien mieltymyksiin ja kukkarolle sopivasti. Perhematkailijalle ja luonnosta pitävälle täällä voi luvata vaikka seitsemän ihmettä.

Glamour Camping

Glamouria arkeen!

Pääsiäisestä se alkaa. Glamour Camping. Siihen on loistavat mahdollisuudet Imatran Satamassa. Tarjoamme luontoa ja luxusta – samassa paketissa. Gourmet-ruoka, puolijoukkueteltat, laulavat kokit, pilkkihaalarit ja korkokengät tietysti. Jääaktiviteetteja ja saunaa tarjoaa Saimaa Adventures.

Loistavat yöunet korkeatasoissa sängyissä. Ja spatunnelmaa tietysti kylpylässä – mutta myös Sataman luonnosssa ja mökeillä. Kevään heräämistä – vaellusta metsässä ja kaupungissa. Ja luonnollisesti hemmottelua. Ja tämä jatkuu pitkälle kevääseen.

Arkista hemmottelua

Glamouria arkeen saat vaikkapa hohtokeilaamalla Imatran Kylpylän tiloissa tai saunomalla ja paljuilemalla Hossukan Helmessä. Nauti keväisistä aktiviteeteistä ja sataman monipuolisista palveluista!


Venemessut

Kevätaurinko kutsuu telakalle. Hyörinä veneiden kunnostuksen parissa kiihtyy kilpaa lumien sulamisen kanssa. Purjehtijat odottavat jo jäiden lähtöä. Milloin satama on sula? Klikkaa ja arvaa!
Venemessuilla toteutetaan unelmia, täydennetään varusteita tai vaan ihastellaan kiiltäviä valkoisia kylkiä.


Hyvissä ajoin ennen kesää on hyvä perehtyä vesillä liikkumisen ja veneilyn turvallisuuteen. Unohtamatta ajankohtaista turvallista liikkumista jäällä – ja miten sieltä avannosta oikein noustaan! Luokan yhteinen ILTAKOULU koulutuksineen, luontopolkuineen ja laivasaunoineen hakkaa mennen tullen kaukaisimmankin luokkaretken. Ja onhan vesi vanhin voitehista – ja kylmä vesi tehokkaampi. Miksi et tutustuisi myös veden terveysvaikutuksiin? Jollet tohdi kastautua, niin kellu kuivana. 

Elämyksellistä ruokailua  

Lounasravintola Kolme Ankkuria on avoinna joka päivä kello 9-21. Aivan keskellä satamaa. Herkullisia lounaita ja muita virvokkeita. Veneenkunnostajille kunnon eväät.


Saunasuositus!Glamour Camping -saunasuositus on Hossukan Helmi. Voit päättää aktiviteettitäyteisen päiväsi savusaunaa muistuttavan tumman saunan leppeisiin löylyihin ja vilvoitella joko Saimaassa tai terassilla olevassa suuressa kylpytynnyrissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miten Sinä haluat kehittää Imatran Satamaa? Miten voisimme yhdessä vahvistaa vahvuuksiamme?